vrijdag 20 augustus 2010

Een moeilijke periode voor FudoshinGeachte Goshindoka’s,


Onze club Fudoshin beleeft momenteel een moeilijke periode,

Georges Daem is getroffen door een zware beroerte en is opgenomen in het UZA hospitaal te Edegem.

Dit ernstig voorval heeft zich voorgedaan op dinsdag 10 augustus om 18.15 uur, Georges is snel via de hulpdiensten naar de spoedafdeling en vervolgens naar de intensieve zorgen gebracht.

Hij is in goede handen van zowel verplegend personeel alsook de verschillende geneesheren die voor hem zorgen, wij zijn hen dan ook enorm dankbaar daarvoor.

De beroerte heeft echter een strategisch belangrijk en groot gedeelte van de rechterhersenhelft aangetast,waarbij Georges langs de linkerlichaamshelft een verlamming heeft opgelopen, linkerarm en linkerbeen zijn dus niet bruikbaar, de spraak is ook niet meer aanwezig en de weinige heldere momenten zeldzaam.

Bezoek is op dit ogenblik niet onmiddelijk van toepassing, de aandoening is nog niet volledig onder controle en de talrijke onderzoeken lopen nog.

Georges zal een zeer lange revalidatie tegemoet gaan en wij hopen alleszins dat hij weer de oude wordt,dit zal echter de toekomst uitwijzen.

De jeugdafdeling zetten wij verder door, en onze hoop bestaat er in dat wij Georges ooit terug op de tatami mogen verwelkomen.

De deur van onze Dojo zal altijd blijven openstaan.